Stop met dromen en doe iets!

Doe het niet alleen voor jezelf maar voor de gemeenschap waar jij en ik in leven. Ben je bewust dat óók jij er toe doet. Dat alles wat je zegt en doet effect heeft op anderen. Zie het als een kiezelsteen die je in een vijver gooit. Dat ene steentje brengt het water in beweging in alle mogelijke richtingen. Je hebt geen idee wat daar de effecten van gaan zijn. Zo is het ook met alles wat jij zegt en doet ( of juist niet zegt en niet doet).

Mensen houden ervan om uitgedaagd te worden. Om uitdagingen aan te kunnen moet je vaardigheden ontwikkelen. En dat vinden we leuk. Want dat betekent dat we groeien. En dat ervaren we als ‘gelukkig zijn’. En dat is wat ik verkoop; wekelijkse geluksmomentjes, door 45 minuten per week in groepsverband te( leren) drummen op muziek. En als jij na afloop met een voldaan en gelukkig gevoel weer naar huis gaat, zullen je partner of kinderen dit ook zien en voelen. Wat erin resulteert dat ook zij zich gelukkiger voelen en dat naar anderen zullen uitdragen. Etc. etc. etc…. En zodoende draag óók jij jouw steentje bij aan ‘a world full of happy people’. Hoe mooi is dat? Dus….waar wacht je nog op?

Start drumming!

drumplezier voor kinderen
drumplezier voor volwassenen
drumplezier voor senioren

referenties

Wat is dit fantastisch om te doen. Leuke ontspanning met gezellige mensen en een prettige leermeester Gerard. Zonder ervaring kun je snel al iets slaan. Tok tak tik kom naar Hit It

Alex Bijstra

Drummen, een heerlijke manier om alle drukte van de dag van je af te slaan en daarna ontspannen en blij de dag af te sluiten. Ik kan het iedereen aanraden en onder de bezielende leiding van Gerard is het écht een feestje!

Liesbeth

Een superleuke inspannende ontspanning! Goeie hersentraining en elke week kijk ik er weer naar uit. Drie kwartier drumming in een leuke groep met leuke mensen! Best moeilijk, maar dankzij Gerard met zn eeuwige enthousiasme, lukt t elke keer weer! Trots op mezelf.

Annita

Wat kan drummen leuk zijn. Door een enthousiaste leraar is het elke week weer een verrassing wat je in een uur kan leren en dat je meteen met leuke muzieknummers kan meespelen. Een gezellige avond muziek maken geschikt voor iedereen.

Janneke Stevens

Lachen en veel humor lekker muziek maken. Echt voor iedereen te doen.

Ria

Twijfel je? Niet nodig! De drumsessies zijn hartstikke leuk om te doen. De sfeer is erg gemoedelijk en Gerard zit vol enthousiasme achter zijn drumstel.

Rianne

Het aanstekelijke enthousiasme van Gerard werkt goed op de groep. Alles wat hij voor doet, probeer je, goed of fout maakt niet uit. Het drummen is een lekker uurtje ontspanning aan het begin van de week.

Dennis

Je vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon en je wordt er vrolijk van! Wat wil je nog meer?
Gerard geeft erg enthousiast en humorvol les en het is voor iedereen te volgen, Gewoon doen!

Irene

Na een drukke dag heerlijk een klein uurtje drummen bij Gerard en je krijgt weer energie voor 10! Ik ga elke week weer met een big smile naar huis!

Anja

Nooit verwacht dat ik ooit zou gaan drummen, nooit gedacht dat ik het zo leuk zou gaan vinden. Kijk er elke week weer naar uit, heel veel plezier en het hoofd weer leeg. Wie wil dat nou niet!!

Christa

Kat gekotst? Kinderen strontvervelend? Baas boos want project verprutst? Na een uurtje drummen kun je de hele wereld weer aan!

Diana

(Bijna) elke week ontspannen bij Gerard. Gezellig en ontzettend leuk.
Even op een hele andere manier bezig zijn maakt mijn hoofd leeg. Daarbij hebben we ook nog eens heel veel lol.
Kom het gewoon proberen!

Laura

“When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.”

    – John Lennon

WELKOM @Hit it happiness

HAVE FUN, DEVELOP & SHARE!