Drumplezier uitje XXL voor 75,- p.p.

 ideaal uitje voor elke gelegenheid  voor 30-90 personen  geschikt voor alle leeftijden

Voorbeeld programma 30 personen

 • 15.00-15.30 uur ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
 • 15.30-16.15 uur drumplezier sessie 1
 • 16.15-16.45 uur pauze met borrel en bittergarnituur
 • 16.45-17.30 uur drumplezier sessie 2
 • 17.30-18.00 uur pauze met drankjes
 • 18.00-21.00 uur koud- en warm buffet plus dessert buffet incl. onbeperkt drinken
boeken of reserveren

wat je verder nog wilt weten over dit uitje

 • er kunnen maximaal 30 personen gelijktijdig deelnemen
 • bij deelname van meer dan 30 personen wordt er (tussen de liedjes door) gerouleerd
 • bij een groepsgrootte van 31-60 personen wordt de groep in tweeën gedeeld. Vanwege het rouleren worden de sessies met 15 min. verlengd. Prijs per persoon blijft hetzelfde.
 • bij een groepsgrootte van 61-90 personen wordt de groep in drieën  gedeeld. Vanwege het rouleren worden de sessies met 30 min. verlengd. Prijs per persoon blijft hetzelfde.
 • kledingadvies: geen hoge hakken en strakke rokjes
 • genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

DRUMPLEZIER VOOR IEDEREEN!

De drumming instructeur maakt het mogelijk. Door gebruik van jip-en-janneke-taal als Boem, Tak, Tik en woordritmen als ap-pel, si-naas-ap-pel en peer verstaat hij de kunst om iedereen te laten drummen ongeacht muzikale of motorische beperkingen.

Maar, spannend is het wel natuurlijk. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom ontvangen wij je met een kopje thee of koffie om even aan het idee te wennen dat jij straks plaats neemt achter één van de dertig drumstellen.

En dan begint het feest. Alle deelnemers nemen plaats achter een drumstel en volgen de aanwijzingen van de drumming instructeur. Binnen enkele minuten speel je al mee met muziek.

Na een paar liedjes krijg je de smaak te pakken en begin je echt te genieten. Van de muziek, de humor, de mensen om je heen en natuurlijk van jezelf. Het einde van een sessie komt daarom ook altijd te vroeg…

referentie

Gerard, bedankt voor een supergaaf uitje met collega’s, een echte aanrader!

Vooraf waren onze eigen verwachtingen niet erg hoog. Want hoe konden wij nu als uniforme groep met meer dan 60 mensen waarbij de een wat meer getalenteerd is dan de ander, iets muzikaals gaan voortbrengen wat ook nog een beetje redelijk klinkt? 
Maar je had ons moeten zien! Met ingespannen gezichten (want ja, niemand wil afgaan) maar ook met vooral enorm veel plezier volgden we de aanwijzingen van Gerard op. Boem, tak. Appel, peer. En een flinke beat, wat wil je nog meer?
En wat straalt die man ook een enthousiasme uit!  Dan maakt het niet uit dat we niet allemaal even ritmisch zijn. Of onze linkerhand moeilijk onafhankelijk van onze rechterhand kunnen bewegen. Of onze voet toch (te) graag mee wil doen terwijl het eigenlijk niet mag.
Gerard straalt (‘juf Ank’), en wij stralen mee! Vol overgave, met passie en met veel plezier ook gekeken naar de verrichtingen van onze collega’s. Want dan vallen je eigen muzikale talenten toch best mee in vergelijking met de prestaties van je buurman?

Géanne Kremer / Koepon Holding BV

WELKOM @Hit it happiness

HAVE FUN, DEVELOP & SHARE!

gerelateerde producten

Drumplezier uitjes

Drumplezier uitje van 1 uur

Vanaf:  200,00

Drumplezier uitjes

Drumplezier uitje van 2 uur

Vanaf:  350,00