Beste dag tot nu toe…

Vandaag heb ik de crowdfunding actie gelanceerd op Facebook. Heel eerlijk gezegd is dit medium mijn hoop op een spectaculair resultaat. Immers, als alle mensen doneren en delen, en die mensen ook weer gaan doneren en delen, kan het snel gaan. Beetje lullig gezegd, maar dat lijkt wel te vergelijken met de verspreiding van een virus. Exponentiële verspreiding. Maar dan in positieve zin….

In verband met het coronavirus is dat zeker niet wenselijk! Maar in het geval van deze actie zeer zeker wel! Lieve mensen, dit is hoe het werkt! Als we met zijn allen doneren en delen (liefst met motivatie van jouw kant waarom dat zo belangrijk/waardevol is), dan kan dat exponentieel gaan groeien.

Maar wát laten we dan groeien? Een stukje hoop! Een stukje positiviteit. Een stukje happiness! Want dát is wat ik verkoop!
Om een geluksmomentje te ervaren moet je altijd wat DOEN!“Wanneer je iets voor een ander doet, doe je dat voor je eigen geluksgevoel.” Exact dát is hoe het werkt!

Ben je beu van alle negatieve berichtgeving? Geraak je inmiddels aardig depressief van al het corona-nieuws? Kom dan in beweging, en DOE iets!
Wat is er dan mooier dan dat je een bijdrage levert aan deze actie? Hoe klein dan ook. Kan al vanaf 2,50 euro! Zelfs dan maak je onderdeel uit van een beweging dat gelooft in ‘samen staan we sterk’! Een positieve beweging, ipv een negatieve.

Wil jij deel uitmaken van een wereld waar ik in geloof? Draag dan je steentje bij, doneer en en enthousiasmeer anderen om hetzelfde te gaan doen. Doneren en delen! Onder het mom van ‘Wie goed doet, goed ontmoet!’

Mooiste voorbeeld van vandaag was een donatie van drummer Lars Nijman uit Amsterdam. Jaren geleden had Lars een crowdfunding opgezet om zijn (toenmalige) droom te verwezenlijken: studeren aan Berkley in Amerika, met als doel ooit eens de wereld rond te touren met acts als bijvoorbeeld Beyonce. Ik heb Lars destijds 500 euro gedoneerd. Ter compensatie heeft hij toen bij mij in de winkel een mooie clinic verzorgd! Dankzij de bundelingen van krachten heeft hij zijn crowdfunding tot een succes kunnen maken, en heeft hij in Amerika gestudeerd!

Hoe mooi was het, dat juist Lars Nijman, een gulle donatie heeft gedaan. Zijn motivatie? Je hebt mij destijds geholpen toen ik naar de VS ging en nu doe ik graag een bijdrage voor deze mooie actie. Succes!

Vandaag was de beste dag tot nu toe. Alleen vandaag al is er voor ruim 860 euro gedoneerd! En kan ik melden dat ik op dit moment namens alle donateurs 113 zorgmedewerkers een ‘geluksmomentje’ (drumplezier uitje van 1 uur) mag bezorgen.

Als dat geen positief nieuws is……..

“Stay the dream alive!” Laten we deze actie tot een lichtpuntje maken. Iets negatiefs omzetten in iets positiefs! #samenstaanwesterk
Bij voorbaat dank voor je medewerking!

Lieve groet, Gerard

PS Op https://www.drumplezier.nl/coronafonds/ zie je alle hartverwarmende motivaties van alle donateurs. Nogmaals, doneer en deel!

Coronafonds

IK DONEER 10 EURO

 10,00
 7,50

Coronafonds

IK DONEER 5 EURO

 5,00
 2,50

Coronafonds

IK DONEER 45 EURO

 45,00

Coronafonds

IK DONEER 35 EURO

 35,00

Coronafonds

IK DONEER 30 EURO

 30,00

Coronafonds

IK DONEER 20 EURO

 20,00