Emmer drummen tijdens Koningsdag 2017 in Roden

Het was weer één groot feest!

Ditmaal tijdens de officiële opening van Koningsdag 2017 in Roden. Het Oranje Comité van Roden was op zoek naar een nieuwe invulling om het Koningsdag programma spectaculair te openen.

Ze hebben ons daarvoor benaderd of wij daarover mee wilden denken. De insteek was dat er zoveel mogelijk basisschool leerlingen actief mee zouden moeten kunnen doen. Het idee EMMER DRUMMEN OP MUZIEK (emmer drumming) was dan ook snel geboren.

Emmer drummen op muziek tijdens Koningsdag 2017 in Roden

Zo’n 200 kinderen aan het emmer drummen (emmer drumming).

Hoe wij op dit idee kwamen?
Dat was zoals gezegd niet zo moeilijk. Bij Hit it happiness draait immers alles om drumplezier voor iedereen! Dus als het niet haalbaar is om 200 drumstellen te regelen om gezamenlijk te kunnen drummen op muziek. Hoe dan wel?
Juist, drummen op emmers. En zo was het idee al snel geboren.
De dames van het Oranje Comité (Ina en Willy) waren meteen enthousiast en hadden binnen mum van tijd maar liefst 500 emmers weten te regelen. Maar 500 emmers betekent dus ook 500 paar drumstokken. Als totaalleverancier van drumplezier verkopen we ook drumspullen. Dus ook dat was snel geregeld. En het resultaat mocht er zijn.
Een (inderdaad) spectaculaire opening van Koningsdag 2017 in Roden.

Heeft jouw bedrijf of organisatie behoefte aan een spectaculaire interactieve opening , intermezzo of afsluiting van een bijzonder evenement? Denk dan eens aan emmer drumming!

Neem gerust eens contact met ons op. Wij denken graag mee aan een programma op maat. Geschikt voor groepen tot wel 500 personen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.